
De her blomkålsvafler med ost er virkelig lækre. Fx i stedet for brød i en sandwich til madpakken eller i stedet for ristet toast, når man spiser stjerneskud…
Opskriften er virkelig enkel – og den får du lige her…
Jeg laver dem i vaffeljernet til belgiske vafler, men de kan også laves i almindeligt vaffeljern og helt sikkert også hvis man ruller tyndt ud mellem to stykker bagepapir og bager i ovnen…
Cheesy Blomkålsvafler
Der blev 4 stk i min Tefal SnackCollection
Ingredienser
- 110 g revet, dampet blomkål – knuet for vand
- 65 g revet havarti
- 35 g revet aged cheddar
- 30 g smeltet smør
- 1 æg
- 1 spsk loppefrøskaller
Sådan
- Rør blomkål og ostene sammen til en ensartet masse
- Hæld smør og æg i og rør igen sammen
- Saml dejen med loppefrøskaller og lad den hvile i 10-15 min
- Form 4 kugler og bag 2 af gangen i vaffeljernet (måske er forholdene lidt anderledes, hvis man bruger alm. vaffeljern)
- Bag til de er gyldne og sprøde
Så skal vi bare finde ud af, hvad vi skal have derpå…
Spørgsmål, erfaringer og andre kommentarer modtages :-)