Cheesy blomkålsvafler

De her blomkålsvafler med ost er virkelig lækre. Fx i stedet for brød i en sandwich til madpakken eller i stedet for ristet toast, når man spiser stjerneskud…

Opskriften er virkelig enkel – og den får du lige her…

Jeg laver dem i vaffeljernet til belgiske vafler, men de kan også laves i almindeligt vaffeljern og helt sikkert også hvis man ruller tyndt ud mellem to stykker bagepapir og bager i ovnen…

Cheesy Blomkålsvafler

Der blev 4 stk i min Tefal SnackCollection

Ingredienser

  • 110 g revet, dampet blomkål – knuet for vand
  • 65 g revet havarti
  • 35 g revet aged cheddar
  • 30 g smeltet smør
  • 1 æg
  • 1 spsk loppefrøskaller

Sådan

  • Rør blomkål og ostene sammen til en ensartet masse
  • Hæld smør og æg i og rør igen sammen
  • Saml dejen med loppefrøskaller og lad den hvile i 10-15 min
  • Form 4 kugler og bag 2 af gangen i vaffeljernet (måske er forholdene lidt anderledes, hvis man bruger alm. vaffeljern)
  • Bag til de er gyldne og sprøde

Så skal vi bare finde ud af, hvad vi skal have derpå…

Velbekomme 🙂

Be the first to comment

Spørgsmål, erfaringer og andre kommentarer modtages :-)