Fed Purløgsdip

Det er egentlig sund at kalde denne dressing for en reel dressing – mest fordi, jeg personligt synes, at en dressing er mere flydende. Denne opskrift er mere en creme eller dip.. Men lækker – det kan du sørme bide skeer på, at den er. Både fed og god – MUUUMMSS!!!

Fed Purløgsdip

Ingredienser

  • 1 spsk 38 % cremefraishe
  • 1 spsk mayo (måske turbo-verisonen?)
  • 1 tsk ravigottesauce (indeholder minimal mængde sukker) eller ½ tsk dijonsennep
  • ½ lille skalotteløg
  • RÅ mængder purløg (og evt. dild, persille)
  • Salt/peber

Sådan

  • Skyl, lad dryppe af og klip/hak purløg fint
  • Hak skalotteløg i enormt fine stykker
  • Rør resten af ingredienserne med purløg
  • Smag til med salt/peber

Det er da lidt nemt, ikke?

TIP: Giv den et seriøst skud dild, lidt tomatpure og et liiiille drys cayenne og paprika, så har man en superlækker dip, som passer så fint til fx rejer

Velbekomme 🙂