Hvem er hende der Fruen med det Fede Liv?

Tjo – sådan i korte træk..

Ja, det er så mig 😉

Jeg hedder Line, er 30 år og er gift med Daniel. Jeg har en bonussøn, som i daglig tale bliver kaldt Kiddo og han

er altså 9 år (“Husk det nu, Line. Jeg er altså nigoethalvt – du glemmer det hele tiden” – Citat Kiddo). Ja, de halve år er vigtige…

Med til husstanden tæller også 2 hunde – det er Balder og Sif. Deres primære funktion i hjemmet er deres embede som “NedfaldsPatruljen” – så selvom jeg går og taber ting i køkkenet, ligger der aldrig noget på gulvet. Jeg forestiller mig scenariet lidt i denne stil:

 

“Bare rolig, Frue. Den klarer vi – NedfaldsPatruljen er her. Vend blot tilbage til Deres foretagende”.

 

I det daglige arbejder jeg som social- og sundhedsassistent og det er jeg rigtig glad for.

I fritiden rider jeg, kokkererer, hækler eller shopper nye sko og kjoler… Det sidste skal I ikk fortælle til min mand.. hihi…

 

Jeg har valgt at lave denne blog, fordi jeg elsker at lave mad og videreudvikle mine retter. Der vil være retter, som er utroligt simple, fordi “af og til skal det bare gå stærkt”. Andre retter er mere aktuelle som “gæstemad”. Og hvorfor så ikke dele mine erfaringer med jer, når jeg nu så godt kan li det… Andet er da fjollet, er det ikke?

Jeg lever ikke 100% efter LCHF-principperne, men der imod en god blanding af LCHF, lav GI/GL, naturligt fedt og sund fornuft. Så med lidt sund fornuft og en holdning til at ethvert valg har en konsekvens – et resultat, om man vil, så lyder mit motto vel i retningen af:

Forstået på denne måde: Jeg træffer nogle valg om ikke at spise fx sukker og kornprodukter – det giver god mening for mig, da jeg har fundet ud af, at jeg er meget følsom for blodsukkersving. En sjælden gang i mellem vælger jeg at lave en dessert, som skal sødes – jeg bruger fortsat ikke sukker, men erstatter med med en anden form for sødning – fx kokossukker, som har et lavere GI og derfor ikke bombarderer blodsukkeret i samme grad som almindelig hvidt sukker. Dog er det stadig en sukkerart og kilde til kulhydrat – men alt med måde.

Summen, du ved 🙂

 

Be the first to comment

Spørgsmål, erfaringer og andre kommentarer modtages :-)