Liiidt sen frokost/meget let aftensmad – hvad har vi mon at gøre godt med i dag?

Hjemvendt efter sommerferie og i aften er der havnefest i Asaa.
Kiddo har en aftale med en kammerat om at jage Pokemons nede på havnen, mens hans far og jeg skal passe baren i teltet – yup, total committed til sit nærmiljø. Eller dvs. vi gjorde et forsøg. Det viste sig, at vagtplanen til baren var kommakomplet overbooket, så vi fik slet ikke mulighed for at være bartendere – men skidt. Vi kom da lidt ud alligevel. Og Kiddo fangede en Tentacool – hva hulen det så end er. Jaja, det er en pokemon, men så rækker min viden om emnet heller ikke meget længere.

Nå, frokosten.. eller tidlig aftensmad… eller hvad det nu var. Det kan vel lande begge steder. Men sultne var vi og så må Fruen jo i køkkenet.

Vi fik stegte rødspættefiletter dagen i forvejen. og der var lige nogle stykker i overskud. De var selvfølgelig paneret i Flæskesværspanering (⇐ klik/tap på teksten og læs mere). Og så var der noget spidskål som også snart skulle bruges… Hvad tryller vi mon lige med det? En kål-wrap, måske.. Er det mere derinde, som kan bruges? For de som ikke helt kender til Kål-wraps, som kan I lige få Kiddo’s anmelding:

“Det her er altså bare en overmega sund, god ide. Det smager vildt godt. Sådan en kan jeg jo også have med i skole – så tror jeg nok lige, de andre bliver misundelige!!”

Det er i al sin enkelthed bare en wrap, som enhver anden. Bortset fra, at det blege brød er erstattet med et kålblad. Jeg var liiiidt skeptisk, da jeg første gang blev præsenteret for ideen. Men det er bestemt ikke sidste gang, der er blevet lavet.

Tilbage til emnet – lad os lige kigge, hvad vi mon ellers kan komme i sådan en wrap..

Jeg brugte:

De sidste fiskefiletter fra i går (Lunet på panden – i dag uden fedtstof)
Spidskål (et helt blad pr wrap – de var store så en enkelt pr mand var rigelig)
Lidt snittet spidskål
En bøtte rejer
Et par tomater
En stump agurk
Et par kogte æg
Mayo

How-to:

Læg kålbladet på et stykke madpapir. Det skal du bruge til at pakke omkring, så der er lidt styr på wrappen. Sprødt spidskål er jo knapt så bøjeligt som hvide tortillapandekager.
Put lidt mayo på kålbladet. Læg lidt snittet kål på og anret fisken ovenpå. Så er der vist plads til lidt mere mayo – så sidder æggene bedre fast (haha) og til sidst pyntes med rejer, tomat og agurk. Kålbladet foldes sammen omkring fyldet og madpapiret rulles omkring.

kål-wrap

Velbekomme!!!

Og den mætter godt…

 

Be the first to comment

Spørgsmål, erfaringer og andre kommentarer modtages :-)