Mexi-krydderi

Når noget skal Tex-Mex’es, så bruger vi denne her opskrift – det er en blend, som man søde mand helt selv (med lidt inspiration/hjælp fra internettet) har lavet…

Stort set alle rubs og krydderiblandinger indeholder primært sukker og salt (altså smagsforstærkere)… Denne opskrift indeholder primært krydderier! Så det er jo den ægte smag…

I får opskriften her

Ingredienser

2 spsk smoked paprika _20161004_170931
2 spsk spidskommen
1 spsk salt (groft)
1 spsk koriander
1 spsk løgpulver
1 spsk oregano
1 spsk cayennepeber (kan evt reduceres, hvis man ikke bryder sig om stærk mad)
2 tsk hvidløgspulver
2 tsk chiliflager
1 tsk timian

Sådan

Hæld alle ingredienser i minihakkeren eller kaffemøllen og kør det godt sammen. Hæld på glas….

 

Det kan sørme da ikke blive meget lettere…

TIP: Hvis man tilsætter en lille smule kokossukker eller sukrin gold er den også helt eminent som rub til pulled pork (eller pulled turkey, chicken eller nogen andet…)

Velbekomme..

1 Trackback / Pingback

  1. Karamelliseret mexi-kål med hakket okse – Fruens Fede Liv

Spørgsmål, erfaringer og andre kommentarer modtages :-)