Søndagsbrunch og fødselsdag.

I anledningen af min bedre halvdels upcomming fødselsdag (om ca 2 uger) og lidt udfordringer med at få samlet hele familien til lidt lækker mad, så blev det i dag at vi kunne samles allesammen. Og hvad passer mon bedre søndag formiddag, end en lækker brunch? Nej vel – det var også min ide – høhø…

Men når nu man ikke spiser brød – bliver det så ikke en lidt tam brunch? Nø, nu skal du bare se her.
Jeg lavede en ymerfromage med en hindbær/boysenbær-gele (eller vingummi – gele bliver aldrig min stærke side), cowboy-morgenmad med baconsvøbte minipølser (⇐ Klik for at se opskrift), aubergineruller med oliven/soltørret tomat-fyld, bananpandekager med blåbær, fibersirup og kokos-fraishe (⇐ klik for at se opskrift).
IMG_0593

Men det er jo bare altid lækkert at lave god mad – særligt, når man kan få lov at tænke lidt ud af boksen.

Og det blev sørme tosse-godt.

 

Hov, for resten. Vi fik også en smoothie med jordbær/rabarber. Det er min mands yndlings-smags-kombi, så den skulle han da ikke snydes for, vel?

Opskriften må I have til gode – men prøv lige den der cowboy-morgenmad. Den sidder bare lige i skabet.

Be the first to comment

Spørgsmål, erfaringer og andre kommentarer modtages :-)