Truntes Spidskålsalat

En knasende sprød salat, som passer til stort set alt…
Tilføj lidt kylling fra aftensmaden i går og så har du en lækker frokostsalat – det kan sørme da ikke være lettere?!

 

Truntes Spidskålsalat

Ingredienser

  • ½ spidskål
  • 2 håndfulde mandler
  • 1-2 tsk salt
  • ½ dl vand
  • 1 lille pose tørrede tranebær

Sådan

  • Skær stokken fra og snit spidskålen fint
  • Rist mandler let på panden
  • Tilsæt salt og vand og lad vandet koge væk, mens du roder rundt i mandlerne, så der fordeles et fint lag salt på overfladen
  • Lad mandlerne afkøle let og hak dem så groftHvis man ønsker en olie-eddikedressing i sin salat (kig evt under Dip og dyppelse for inspiration), skal dette “krammes” ind i kålen nu. Er det ikke så tit, du krammer med kål, så handler det bare om at hælde dressingen over kålen og kramme/massere kålen, så den marineres godt i dressingen
  • Bland tranebær og saltmandler i salaten og server

Velbekomme 🙂