Uge 8 – status efter fødselsdag

I får lige det spørgeskema, som jeg havde til at ligge fra Mette og Søren – de har brugt tid på at besvare det og det er synd, hvis deres arbejde går tabt og info og overvejelser ikke går videre til dem, som har gavn af at læse dem


Uge 8

Jeg er mega spændt på at høre, hvordan det går hos jer… Denne gang følger vi lidt op på de valg, som I gjorde i forbindelse med Sørens fødselsdag – allerførst er jeg nødt til at høre:

Havde I en god fødselsdag? Glade gæster, gode gaver og alt det der…

Ja fødselsdagen gik rigtig godt Søren var meget glad for sine rundstykker, mælk, wienerbrød, fastelavnsboller, kagemand og pasta.

Gæsterne hyggede sig og gaverne manglede der heller ikke nogen af.

Jeg derimod synes det var knap så fedt fordi jeg valgte ikke at synde og spiste kun LCHF hele dagen.

Men jeg klarede det og var meget stolt af mig selv om aftenen.

 

Jeg ved, at Søren har døjet med forstoppelse i den her uge – hvor meget og hvor længe – hvornår begyndte det? Hvordan mærker man forstoppelse og hvad tror I det kan skyldes?

Vi er ret sikre på at forstoppelsen kom af snydedagen, for siden sidste søndag har det slet ikk fungeret. Der er kommet lidt men det føles som om det hele slet ikke kommer ud og de sidste 4 dage er det gået helt istå.

Det mærkes ved meget oppustethed og ondt i maven og at der ikke kommer noget ud.

 

Kan vi opsummere hvilke valg der blev truffet i forbindelse med fødselsdagen? Afvigelser, til- og fravalg… Har der været fordele og ulemper ved dette for jer hver især?

 Ulemperne er at vægten steg 2.7 kg dagen efter og at maven har drillet lige siden. Vægten på den uge er gået 1 kg op på trods af at det er blevet holdt 100 % de andre dage så det er jo ret øv.

Fordelen er at Søren havde set frem til den dag lige siden 2/1 og hver gang han har haft lyst til noget skidt har han bare tænkt det kan jeg få til min fødselsdag.

Ulempen for mig er at det var svært at se ham spise alle de ting og selv skulle holde det men jeg ville bare ikk spise det skidt.

 

Er I kommet 100 % back on track?

Ja vi er 200 % tilbage der var Søren allerede dagen efter. Det har ikke givet lyst til mere ligesom vi havde frygtet. Sukkermonsteret blev ikke vækket.

 

Geni-spørgsmålet: Vil I træffe de samme valg igen en anden gang? Hvorfor, hvorfor ikke? Justeringer? (Man bliver jo altid klogere på sin egen krop – hvilke erfaringer er I blevet rigere?)

Søren har udtalt at han ikke fortryder men at der skal gå LANG tid før det sker igen, det mad smager jo slet ikke bedre end det vi spiser nu og holdt op imod vægtforøgelsen og mavepinen så er det ikke det værd.

Måske engang om 2 mdr igen vil vi begge spise et ikk LCHF aftenmåltid J

 

Hjemme hos Mette og Søren har det tilsyneladende været en stor motivationsfaktor, at blandselv-slik og rundstykker ikke har været fuldstændig bandlyst for tid og evigt. Søren har kunnet holde sig motiveret ved at love sig selv at tage en fri-dag på sin fødselsdag. Fedt, når man gør sig sådanne erfaringer!

Be the first to comment

Spørgsmål, erfaringer og andre kommentarer modtages :-)